Sunday, May 20, 2012

Pápá Digic, Hello SolidAngle!

Mivel egy jó ideje nem volt poszt (nem fogom a sok melóra, egyszerűen lusta voltam hozzá), itt van egy kisebb update.

A legfontosabb változás, megtörtént az amire egy ideje számítottam, csak sosem tudtam mikor lesz lehetőségem rá, vagy hogyan. Itthagyom a munkahelyemet, és máshol fogok dolgozni. Nem volt egyszerű döntés, szeretem nagyon a céget és főleg a csapatot. Jó csapat, nagyon jó. Jó munkákat tettünk le az asztalra, nyertünk pár díjat, és hatalmas címeket szereztünk meg a Blur orra elől :) . Remek két és fél év volt, rengeteget tanultam és megtettem mindent, amit csak tudtam.

De ahogy jöttek, mentek a taszkok, egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy mi is az amit szeretek csinálni, mi az amiben otthonosan mozgok. És ez egyre jobban az Arnold és a raytracing lett. Persze voltak egyéb érdekes feladatok is (pl saját blendshape rendszer, a mayas helyett), de főleg akkor tudtam elmerülni valamiben, ha sugarakat lövöldözhettem.

Megláttam egy lehetőséget, jött egy elhatározás, és már a madridi életemet tervezgetem gőzerővel, rámolok, készülök a nagy kalandra. Mert végülis ez a Nagy kaland, az Arnoldos csapatban dolgozni, hátrahagyni picit a produkciós problémákat, és szoftverfejlesztésre koncentrálni. Nem 15 különböző dologgal foglalkozni, hanem egyetlen szoftverre koncentrálni. Jó lesz, izgalmas lesz és már veszettül várom.

Persze még nincs vége, van még két hétnyi bugfix, javítgatás, dokumentálgatás. Egy kis laza levezetés, hogy mindent megfelelő állapotban hagyjak hátra. Megpróbálom minden percét kiélvezni. (és talán egy kis fejlesztést is becsempészni a maradék időmbe)

Úgyhogy ennyi.

A blog nem áll le, eddig sem állt. Csak kevés volt a tartalom. Hogy változik-e idővel, az majd kiderül. Remélem igen. Elkezdtem pár érdekes dologba beleásni magam a munka mellett, és arról szabad is lesz végre írni.

No comments:

Post a Comment