Sunday, January 16, 2011

Reboot

Szóval ki is vagyok én? Egy slacker TD és fejlesztő, aki elsősorban shadereket és gpu-s dolgokat fejlesztget munkaidőben, szabadidőben pedig az egyik legnagyobb álmodozó akivel valaha is találkoztál :) . Persze a nagy álmok még hatalmasabb az ára, a legtöbből sose lesz semmi sem, így a szabadidőm nagy része azzal a hősies küzdelemmel megy el, hogy minnél többször rávegyem magam, ne játszak, hanem fejlesztéssel foglalkozzal. Legnagyobb bánatomra legtöbbször sikertelenül.

Ez a blog arról fog szólni, amikor mégis győzök, és csinálok valami hasznosat. Elsősorban grafikai fejlesztésekről lesz szó (és ha nagyon megemberelem magam, akkor írok sokat az egyik régóta totojgatott fejlesztésemről, a LightSpeed-ről, egy "produkciós" render engineről), és olyan érdekességekről amik a maya-s, arnold-os és cuda-s fejlesztéshez lehetnek segítségére sokaknak.

Ne várd el, hogy egységes legyen a fogalmazása, összeszedettsége a szövegeknek, hogy helyesen használjam a magyar / angol változatát a kifejezéseknek, vagy bármilyen konzisztens posztolási ritmust. Ezek inkább valamiféle brain dumpok, mintsem cikkek :) .

Úgyhogy isten hozott, és jó szórakozást.

A korábbi verziót itt éred el : http://blog41.blog.hu

No comments:

Post a Comment